Gluten free πένες με ψητά λαχανικά
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 10 ΛΕΠΤΑ
ΦΩΤΟ
ΥΛΙΚΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ
- 400γρ Barilla Penne Rigate Χωρίς Γλουτένη
- 3 κ.σ. Ξύδι
- 1 Κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 8-10 Ντοματίνια, ψημένα στη σχάρα
- 1 κ.σ. Φρέσκα φύλλα ρίγανης
- 4 κ.σ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Altis
- 2 Κολοκυθάκια
- 1 Μελιτζάνα
- 1 Φλιτζάνι θρυμματισμένη φέτα Τυράς
- Αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ψήνετε τα κολοκυθάκια, το κόκκινο κρεμμύδι και την μελιτζάνα. Έπειτα τα κόβετε και τα αφήνετε στην άκρη.
- Βάλτε νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα και προσθέστε αλάτι όταν βράσει.
- Μαγειρέψτε τα Penne Rigate Χωρίς Γλουτένη σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
- Εν τω μεταξύ πασπαλίστε όλα τα λαχανικά με ελαιόλαδο, ξύδι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
- Στραγγίστε τα Penne Rigate, ανακατέψτε με τα ψητά λαχανικά και πασπαλίστε με θρυμματισμένη φέτα.
- Σερβίρετε αμέσως.