Gluten free πένες με ψητά λαχανικά

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ      20 ΛΕΠΤΑ

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ      10 ΛΕΠΤΑ

ΦΩΤΟ

ΥΛΙΚΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ

  • 400γρ Barilla Penne Rigate Χωρίς Γλουτένη
  • 3  κ.σ. Ξύδι
  • 1 Κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 8-10 Ντοματίνια, ψημένα στη σχάρα
  • 1 κ.σ. Φρέσκα φύλλα ρίγανης
  • 4 κ.σ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Altis
  • 2 Κολοκυθάκια
  • 1 Μελιτζάνα
  • 1 Φλιτζάνι θρυμματισμένη φέτα Τυράς
  • Αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ψήνετε τα κολοκυθάκια, το κόκκινο κρεμμύδι και την μελιτζάνα. Έπειτα τα κόβετε και τα αφήνετε στην άκρη.
  2. Βάλτε νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα και προσθέστε αλάτι όταν βράσει.
  3. Μαγειρέψτε τα Penne Rigate Χωρίς Γλουτένη σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
  4. Εν τω μεταξύ πασπαλίστε όλα τα λαχανικά με ελαιόλαδο, ξύδι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
  5. Στραγγίστε τα Penne Rigate, ανακατέψτε με τα ψητά λαχανικά και πασπαλίστε με θρυμματισμένη φέτα.
  6. Σερβίρετε αμέσως.

Ακολουθείστε μας στα social!

Facebook Facebook