Club sandwich με καπνιστό χοιρινό, ομελέτα και γραβιέρα
ΥΛΙΚΑ
Για το dressing
- Hellmann’s Κέτσαπ 950 gr80 γρ
- Hellmann’s Αναπλήρωμα Μαγιονέζας 820 gr40 γρ
- Knorr Αγγλική Worcester 1,125gr
- Hellmann's Hot Sauce 95ml
Για το Club Sandwich
- Φέτες γραβιέρας Τυράς 2 τεμ.
- Φέτες χοιρινο καπνιστό 2 τεμ.
- Φύλλα iceberg 3 τεμ.
- Φέτες τομάτας 2 τεμ.
- Ομελέτα (1 αυγό) 1 τεμ.
- Dressing 60 γρ
- Φέτες ψωμί του τοστ 3 τεμ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Για το dressing
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στην μπασίνα και ομογενοποιούμε. Προσθέτουμε 1-2 σταγόνες από την Knorr Αγγλική Worcester 1,125gr και τη Hellmann's Hot Sauce 95ml.
2. Για το Club Sandwich
Φρυγανίζουμε τις φέτες του ψωμιού και στη συνέχεια ξεκινάμε τη συναρμολόγηση του club sandwich. Στην πρώτη φέτα, προσθέτουμε το relish dressing , το μαρούλι, την ομελέτα, τη γραβιέρα και την τομάτα. Στη συνέχεια, στη δεύτερη φέτα προσθέτουμε το dressing, το μαρούλι, το χοιρομέρι και την τομάτα. Τελειώνουμε με την τρίτη φέτα του ψωμιού. Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε iceberg αντί για φύλλα μαρουλιού.